Klinisk ernæringsfysiolog Kaja

Klinisk ernæringsfysiolog Kaja

 

Kaja Marie Helland-Kigen (permisjon)

Jeg er klinisk ernæringsfysiolog og tilknyttet fagteamet hos Melk.no. Jeg stortrives med å bruke min ernæringsutdannelse til å formidle kunnskap og informasjon om ernæring til andre. Jeg liker å formidle faget gjennom flere kanaler, blant annet gjennom artikler i Bladet Melk, holde foredrag og ha dialog med fagpersoner. Jeg er ei aktiv jente som er glad i å være ute i naturen, lage mat og skrive.
Mitt beste tips:
– Skal du endre livsstil, sett deg små mål. Gjør du noe annerledes enn du burde, tenk over hvorfor du gjorde det. Lær av dine egne feil i stedet for å miste motet. Da er det lettere å gjøre de riktige valgene senere!kj

kjk

 

Kommunikasjonssjef Kine

Kine Camilla Tøften (permisjon)

Jeg er kommunikasjonssjef og leder for kommunikasjonsteamet i Melk.no. Her jobber jeg tett på ernæringsfysiologene slik at all kommunikasjon mot forbruker og helsepersonell via presse, nettsider og sosiale medier er kvalitetssikret i henhold til fag og forskning.  Jeg lærer mye om ernæringsfaghet og trives godt med fokuset på å kommunisere ernæring med en sterk faglig forankring. På fritiden liker jeg meg best om jeg kan være på fjellet – i aktivitet mot en fjelltopp, aller helst til fots – men gjerne på ski.

Mitt beste tips:
– Fokuser heller på alt det du bør spise, fremfor å tenke på det du ikke skal spise.

Daglig leder Ida

Ida Berg Hauge

Jeg er daglig leder i Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) og var første ansatt i selskapet. Som en del av jobben min sitter jeg som norsk representant i en del internasjonale landbruksorganisasjoner, blant annet som styremedlem i IDF og International Dairy Federation. Jeg er glad i å kommunisere både skriftlig og muntlig og holder mange foredrag og presentasjoner i løpet av året. Jeg synes helse og kosthold er et spennende og utfordrende fagområde, det gjør jobben min ekstra motiverende. Du finner meg på twitter som @melkeida

Mitt beste tips:
– I hodet vårt er det en rekke motorveier i matveien som det er lett å følge. Skal du gjøre endringer i livet ditt må du faktisk tråkke opp noen stier som over tid kan bli de nye motorveiene.  Hvis du egentlig ikke har lyst til å lage nye motorveier, gror stiene fort igjen.

 

Ernæringsfysiolog Terese

Ernæringsrådgiver Terese

Terese Glemminge Arnesen

Jeg er ernæringsrådgiver med en mastergrad i samfunnsernæring og er tilknyttet forbrukerteamet i Melk.no. Jeg trives med å få bruke en allsidig utdanning til noe så viktig som forbrukerkontakt. Alt for mange synes det er vanskelig å orientere seg i jungelen av kostholdsinformasjon som i dag er tilgjengelig. Det å kunne bidra til å minske avstanden mellom oss fagpersoner og forbrukere ved å formidle fagstoff gjennom for eksempel bloggen og Twitter ser jeg på som en viktig og spennende oppgave. Du finner meg på Twitter som @Glemminge.
Mitt beste tips:
– Husk at det meste handler om måtehold. Jeg synes forfatter Michael Pollan har gitt uttrykk for noe som kan regnes som en god leveregel: «Eat food. Not too much. Mostly plants».

 

 

IMG_4751

Senioranalytiker Thor Erik

Thor Erik Johansen

Jeg jobber hos Melk.no som senioranalytiker. Det betyr at jeg bla. skal følge med på folks holdninger til og inntak av meierivarer og andre mat-/drikkeprodukter samt på generelle trender i samfunnet. Jeg har bakgrunn fra mange år hos markedsanalyseinstituttet Opinion og har mye erfaring med å tolke forbrukeratferd. Kosthold, ernæring og helse har vært en viktig trend en stund og fokuset på dette er fortsatt økende. Det er derfor spesielt spennende å jobbe med disse trendene sammen med de superflinke ernæringsfolka som finnes hos melk.no. Jeg er på Twitter som @therik

Mitt beste tips:
-Ett glass iskald melk er aldri feil.

Legg inn en kommentar

*