1600x1600_8151cEr du en av dem som daglig sliter med å finne ut hva som skal serveres til middag? Da vil jeg råde deg til å sette sammen en ukesmeny. Bruk noen minutter på slutten av uken til å planlegge hva du skal spise til middag hver dag den kommende uken. Skriv en handleliste, gjør storhandelen på mandag og følg handlelisten i butikken – da sparer du både tid og penger. Og kanskje opplever du også at du kaster mindre mat?

En ukesmeny vil dessuten kunne hjelpe deg å spise sunt i hverdagen – så sant den består av varierte og næringsrike middager. Hvis du på forhånd har bestemt deg for kun å handle inn matvarer som står på handlelisten, er det nemlig lettere å unngå de mer usunne fristelsene som møter deg i butikken.

Kyllingsalat 1600x1067_823e4Dersom du vil prøve deg på en ukesmeny, kan jeg anbefale deg å teste ut denne smakfulle og gode ukesmenyen, bestående av både fisk, kjøtt og vegetarretter.

Har du en god ukesmeny du vil dele?